het Grote Marketing Congres 2019 is uitverkocht!

Tickets met een persoonlijke code

Update 10 oktober 2019

Het Grote Marketing Congres 2019 is uitverkocht! Het is alleen nog mogelijk om tickets met een persoonlijke code (partner- en gasttickets op uitnodiging) te verzilveren. Kortingstickets zijn óók helaas niet meer beschikbaar.

Kies in het formulier voor ‘1 ticket met een persoonlijke code’. Voer vervolgens de code in en vervolg het reguliere inschrijfproces. De korting (in het geval van een gastticket een korting van 100 procent) wordt automatisch verrekend.

Wachtlijst
Achter het net gevist? Dien een wachtlijstverzoek in via het onderstaande formulier. We nemen contact op zodra er tickets beschikbaar zijn.

Ticketprijzen
Voor deelname aan het Grote Marketing Congres gelden de volgende tarieven:

  • € 479,- (excl. BTW) voor niet-abonnee
  • € 429,- (excl. BTW) voor abonnees en leden van Adformatie, VEA en BVA

Bevestiging van je wachtlijstverzoek
Binnen enkele minuten na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. Je ontvangt dan ook direct de factuur voor deelname. Heb je de email niet ontvangen? Neem dan contact op met info@24festival.com of bel 030 275 96 25. Door je aan te melden voor Het Grote Marketing Congres ga je akkoord met de voorwaarden. De voorwaarden kun je onderaan deze pagina lezen.

Tickets met een persoonlijke code

Wachtlijstverzoek voor het Grote Marketing Congres 2019

Voorwaarden

Tot acht weken voor aanvang van Het Grote Marketing Congres (datum poststempel telt) kun je kosteloos annuleren. Annulering is uitsluitend mogelijk, naar:

Adformatie Events

t.a.v. Het Grote Marketing Congres
Van Limburg Stirumstraat 8
3581 VA Utrecht

of per email via info@24festival.com

  • Bij annulering na acht tot vier weken voor aanvang betaal je 25% van het inschrijfgeld.
  • Bij annulering na vier tot twee weken voor aanvang betaal je 50% van het inschrijfgeld.
  • Bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Jouw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen, mits tijdig aan ons doorgegeven.

Algemene voorwaarden en privacyverklaring

Dit event wordt verzorgd door PINO communicatie | evenementen | congressen. Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten betrekking hebbende op dit evenement zijn specifieke Algemene Voorwaarden van toepassing voor deelname aan een bijeenkomst. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier. Tevens gelden de algemene voorwaarden van Adformatie en de privacyverklaring.