Diana Matroos gaat in tweegesprek met Quinten Selhorst (Felyx) en Steven Uitentuis (Swapfiets)

16.30 20 minuten Kleine Zaal Interview

Kracht van felyx

Met felyx reizen gebruikers snel, flexibel en duurzaam in de binnenstad van A naar B. Het succesvolle deelscooterbedrijf bestaat inmiddels 2 jaar en is sinds juni officieel een internationale scale-up. Met meer dan 1200 e-scooters in 4 steden in binnen en buitenland voorziet de dienst meer dan tienduizenden mensen dagelijks van flexibele, snelle en betaalbare ritjes door drukke steden.

Felyx is in staat gebleken een kapitaalintensief, operationeel uitdagend concept in korte termijn succesvol tot uitvoering te brengen waarmee ze direct bijdragen aan het versnellen van de energietransitie.

Quinten ziet vooral het ambitieuze en hardwerkende team van felyx als kracht en drijfveer van het succes. Met veel high potentials en een managementlaag die zich in het verleden al bewezen heeft in het bedrijfsleven heerst er een goede balans en een uiterst professionele mindset.

Quinten Selhorst

Quinten Selhorst (31) is medeoprichter en CEO van felyx. Na een paar jaar zijn vaardigheden te hebben ontwikkelt bij een boetiek consultancy kantoor, besloot Quinten om zijn baan op te zeggen. In 2017 heeft hij felyx met zijn goede vriend Maarten Poot opgericht.