Foto: Elisabeth Ismail
Tijdens het congres ontvangt elke bezoeker 'De Ladder' cadeau.

Ben Tiggelaar

16.50 40 minuten Kleine Zaal Keynote

Waarom veranderen zo moeilijk is én…
welke 3 stappen wel werken

Disruptie en het breken van de regels draaien in essentie om verandering. Maar iedereen met een beetje levenservaring weet dat écht veranderen – op je werk en thuis – helemaal niet makkelijk is.

Bestsellerauteur, internationaal spreker en gedragswetenschapper, Ben Tiggelaar,  geeft inzicht en inspiratie op het gebied van leiderschap en verandering.

“Ik geloof in de combinatie van heldere, evidence based principes én gezond verstand. Want aan mooie theorieën die je niet kunt toepassen, heb je niet zo veel.”

over Ben Tiggelaar
Dr. Ben Tiggelaar (1969) is onafhankelijk schrijver, spreker en gedragswetenschapper. Hij studeert al ruim 30 jaar op de onderwerpen leiderschap en verandering. Zijn streven: individuen en organisaties helpen hun dromen om te zetten in actie. Op een positieve én effectieve manier.

Dr. Ben Tiggelaar is één van Nederlands meest gevraagde trainers op het gebied van leiderschap en verandering. Vanaf 2000 veroverde hij met maar liefst acht boeken de nummer één-positie in de Nederlandse management-toptien. Zijn boek ‘Dromen Durven Doen’ verkocht zelfs meer dan 450.000 exemplaren: uniek voor een managementboek!  Afgelopen jaar kwam Ben zijn nieuwe boek ‘De Ladder’ uit, ook dit boek stond al snel op nummer één-positie in de management-toptien. Ben zijn columns in NRC worden veel gelezen en hoog gewaardeerd.