Maarten Bouwhuis is de host van MarketingLive

Maarten Bouwhuis

10.00 Host

Maarten Bouwhuis is een veelgevraagd dagvoorzitter en debatleider. Daarnaast is hij presentator bij BNR Nieuwsradio. Maarten onderscheidt zich door zijn bevlogenheid, inhoudelijke scherpte en kwinkslag op het juiste moment.

BNR Nieuwsradio & Het Financiële Dagblad
Sinds 2007 is Maarten verbonden aan BNR Nieuwsradio. Hij heeft verschillende programma’s gepresenteerd, waaronder BNR in Bedrijf. Vanwege de coronacrisis veranderde de opzet; dagelijks presenteerde Maarten de rubriek ‘In Bedrijf Blijven’, waarin verhalen werden opgetekend van ondernemers die vertellen hoe ze tijdens de coronacrisis in bedrijf blijven. Ook maakte Maarten de podcast ‘Voorbij de Anderhalve Meter’ over het leven in het nieuwe normaal. In 2010 werd hij presentator van de nieuwszender.

Eerder presenteerde Maarten de BNR Klantenshow, BNR Opvolgers, BNR Gangmakers en BNR Groeihelden. Als podcasthost van BNR maakte hij The Cashless Future, Mercedes Next en BNR in Bedrijf@home.

In 2010 en 2012 organiseerde hij samen met RTL Nieuws het Carré Debat voor de Tweede Kamerverkiezingen. In 2013 en 2014 was Maarten dagelijks te zien op RTL-Z als presentator van RTL Ondernemerszaken.

Dagvoorzitter & Debatleider
Maarten staat wekelijks op het podium als dagvoorzitter of debatleider, in opdracht van overheid en bedrijfsleven. Inhoudelijk is hij breed ontwikkeld.

Eerder was Maarten Bouwhuis in dienst van het Nederlands Debat Instituut als debatleider en trainer. In 2010 verscheen ‘Mag ik u quoten’ van zijn hand; een handzaam boekje met mediatips voor raadsleden en wethouders. Maarten studeerde Communicatie in Rotterdam en is afgestudeerd in de noodzaak van debat onderwijs.