ZIGT

WIJ ZIJN ZIGT

Het grootste onafhankelijke mediabureau van de Benelux. Wij zijn de vrijdenkers in media. Niet gebonden aan netwerken. Niet gebonden aan exploitanten. Niet gebonden aan mediumtypen. En wars van ondoorzichtige beloningsstructuren. Die onafhankelijkheid geeft ons de vrijheid om maar met één ding bezig te zijn: onze klanten helpen hun doelstellingen te behalen. Dat is voor ons Freedom of Media.

Onze strategen werken altijd vanuit de grotere merkgedachte van onze klanten aan effectieve strategieën en tactieken. Onze mediaspecialisten zorgen vervolgens voor de optimale inzet van alle benodigde vormen van media om de onderliggende klantdoelstellingen te realiseren, of het nu gaat om branding, performance, engagement of andere businessdoelen. Always on of campagnematig. Terwijl onze onderzoeks- en dataspecialisten real-time meten wat de effecten zijn en inzichten genereren om de strategie en inzet verder te optimaliseren. Daarnaast kan onze creatieve studio, zo nodig in samenwerking met een reclamebureau, uitingen zo maken, dat media en creatie samen zorgen voor een maximaal effect.

Onze filosofie en werkwijze passen wij succesvol toe bij meer dan 200 merken waarvoor wij actief bezig zijn. En ook de markt ziet wat wij doen. Dat is zichtbaar in de prijzen die we samen met onze klanten winnen, zoals Effies en SAN Accenten. En in het feit dat wij de afgelopen 6 jaar maar liefst 4x zijn genomineerd voor Mediabureau van het jaar, waarbij we afgelopen jaar ook echt tot winnaar van deze titel zijn gekroond. Daar zijn we heel trots op, maar op het dagelijks succes voor onze klanten nog meer.