Talpa Network

Verhalen vertellen zit in het DNA van Talpa Network. Het zijn verhalen die een land zijn identiteit geven. Wij vertellen de verhalen van Nederland. Verhalen die energie geven, waarin we ons thuis voelen. En ondanks het feit dat die verhalen al voor veel Nederlanders dagelijkse kost zijn, blijven we steeds nieuwe en slimme manieren bedenken om nog meer Nederlanders, beter te raken. Dag en nacht. 1 op 1 met de massa.

Talpa Network is een 100% Nederlands netwerk van sterke mediamerken. Met merken als SBS6, Radio 538, Veronica, LINDA. Net5, ActievandeDag.nl of StukTV bereiken we wekelijks 90% van alle Nederlanders. Als puur Nederlands mediabedrijf vinden we het belangrijk Nederlandse content en media te behouden, te verrijken en te ontwikkelen.

Talpa Network wil voor elke kijker, luisteraar, lezer, speler, koper en volger de beste ervaring. Elk verhaal moet ‘spot-on’ zijn, ook de advertising. Talpa Media Solutions en het creatieve powerhuis het Bureau investeren daarom in creatieve oplossingen voor adverteerders. Door deze nauwe samenwerking ontstaan slimmere brand partnerships, content formats en volledige 360-campagnes, die het volle potentieel van Talpa Network benutten.