Meld je nu aan voor één van onze Livestreams! meld je aan!

Maatregelen rondom covid-19

De organisatie van dit evenement is in handen van PINO concept | communicatie | organisatie in samenwerking met #VERDER Business Concepts. We werken nauw samen met Theater Amsterdam om een veilige bijeenkomst te organiseren, volgens alle geldende corona-maatregelen van het RIVM.

Desinfectie en triage
Bij de entree van Theater Amsterdam is het verplicht voor alle bezoekers om de handen te desinfecteren. Ook vindt hier een gezondheidscheck plaats.
In het pand zijn verschillende desinfectiestations te vinden.

Controle op 1,5 meter afstand
De capaciteit van alle zalen is aangepast op 1,5 meter afstand tussen alle bezoekers. Ook faciliteren we met de opstelling van het meubilair dat gasten onderling de 1,5 meter zo goed mogelijk in stand kunnen houden.

Garderobe
Om de afstand te waarborgen is er geen bewaakte garderobe aanwezig. Eventuele jassen en tassen kunt u zelf ophangen of meenemen naar de zaal.

Voorverpakte catering
Alle lekkernijen en de lunch zijn nog steeds huisgemaakt en vers, maar per persoon voorverpakt i.v.m. hygiëne.

Ventilatie
Het ventilatiesysteem van Theater Amsterdam zorgt voor een continue stroom van frisse lucht.

Verschillende ingangen
Het auditorium heeft verschillende ingangen. We willen bezoekers vragen om de signing en instructies van het personeel goed op te volgen zodat we gespreid de zaal betreden. Ook de toiletten hebben een aparte in- en uitgang.

Beperkte capaciteit
Van de 1100 stoelen in het auditorium zijn er nu slechts 232 beschikbaar. De beschikbare stoelen zijn gemarkeerd.

Extra schoonmaak
De inzet van de schoonmaakcrew is geïntensiveerd en alle oppervlaktes worden veelvuldig gedesinfecteerd.

Eigen verantwoordelijkheid
PINO, #Verder en Theater Amsterdam doen er alles om een veilige bijeenkomst te organiseren. Vanzelfsprekend ligt er bij het naleven van de hygiënemaatregelen en het behouden van afstand ook een verantwoordelijkheid bij onze bezoekers. Bij corona-gerelateerde klachten willen we onze bezoekers vragen om contact op te nemen en thuis te blijven.